Bungeejumpen in chersonissos: een unieke ervaring

Ben je op zoek naar een activiteit op Kreta die jou een ware adrenaline kick geeft? Deze vind je in Chersonissos! Op Starbeach kun je namelijk bungeejumpen vanaf een kraan die maar liefst 60 meter de lucht in gaat. Ja je leest het goed, 60 meter!

De bungeejump op Starbeach is wereldwijd bekend en bestaat al meer dan twintig jaar. Vele bekende artiesten zijn hier weleens geweest om de sprong te wagen, waaronder Bizzey. Durf jij het ook aan?

Als je besluit om te gaan bungeejumpen dan word je door een professioneel team opgevangen. Zij nemen samen met jou de veiligheidsprotocollen door en geven een duidelijke instructie. Vervolgens ga je met de kraan naar boven, een spannend moment. Zodra je boven bent kun je genieten van een prachtig uitzicht. De spanning bouwt zich flink op. Dan is het tijd om te springen. Vaak zijn er feesten aan de gang op Starbeach en beukt de muziek door de speakers. Met dit geluid op de achtergrond spring je naar beneden. De adrenaline giert door je lichaam. Een ervaring om nooit te vergeten.

Het toffe aan bungeejumpen op Starbeach is dat de openingstijden zeer ruim zijn. Daarom kun je er zelf voor kiezen of je overdag wilt bungeejumpen, terwijl het nog licht is, of dat je ‘s avonds de sprong wilt maken. Beide een andere ervaring. En ben je een echte waaghals, dan zou je natuurlijk ook beide kunnen proberen!

Tip! Wil je een gave foto van je sprong? Vraag dan een van de personen uit het team dat je helpt bij het bungeejumpen om een foto te maken vanuit het platform op de kraan terwijl je springt! De medewerkers bij de bungeejump zijn erg vriendelijk en behulpzaam en zullen met alle plezier een gave foto van je maken. Als iemand niet gelooft dat jij daadwerkelijk deze enorme sprong hebt gemaakt, kun jij mooi je foto laten zien. Daarnaast is tie natuurlijk ook supergaaf voor op je Instagram.

Twijfel je nog of je wilt gaan bungeejumpen? Je meeste voorgangers hebben een zeer goede ervaring gehad. Als je het interessant vindt om te lezen wat zij van de sprong vonden, zou je eens kunnen kijken op Tripadvisor. Als je klikt op dit linkje kom je direct op de pagina met reviews van de Starbeach Bungee Jump