Waterpark chersonissos: acquaplus

Een park voor alle leeftijden

Het waterpark in Chersonissos is een heerlijk dagje uit tijdens je vakantie op Kreta. De vele waterglijbanen in het park zorgen voor eindeloos plezier. Een bezoek is leuk voor alle leeftijden. Het park, genaamd Acquaplus, is namelijk verdeeld in twee zones waarbij de ene zone is gericht op jonge kinderen en de andere zone zich richt op oudere kinderen en volwassenen. In de rustige zonde vind je, je raad het nooit, rustige glijbanen. Ook vind je hier een aantal ondiepe badjes waar kinderen in kunnen spelen. Het meer ruige gedeelte is voorzien van de vetste glijbanen die je een enorme kick geven.

Zorgeloos genieten

Het handige van Acquaplus is dat er binnen het park gewerkt wordt met armbandjes die voorzien zijn van een barcode. Wil je een kluisje huren of een hapje eten? Dan laat je het armbandje scannen door een van de medewerkers van het park en hoef je niet direct te betalen. Je betaald pas bij het verlaten van het park. Zo hoef je geen geld op zak te hebben wanneer je in het park bent.

Locatie & vervoer

Grote kans dat je niet beschikt over een auto gedurende je verblijf op Kreta. Geen enkel probleem. Het huren van een taxi is erg voordelig en vrij gemakkelijk. Als je verblijft in Cherso, hoef je enkel richting de hoofdweg te wandelen en je zult gegarandeerd een taxi tegenkomen. De taxichauffeurs brengen je maar al te graag richting het waterpark. Je kunt er ook voor kiezen om een scooter te huren om richting het waterpark te gaan. Voor slechts €25,- ben je voor twee dagen voorzien van een prima scooter. Je zou deze scooter bijvoorbeeld de ene dag kunnen gebruiken om het eiland te verkennen, en de andere dag kan je ermee naar Acquaplus en terug. Zelf hebben wij een goede ervaring met het huren van een scooter bij Auto Hersonissos Moto. Op deze pagina kun je hier meer over lezen.

Wat kost een dagje in Acquaplus Chersonissos?

Een dagkaartje kost je €27,-. Voor kinderen tussen de vijf en twaalf jaar betaal je €17,- en kinderen onder de vijf zijn gratis.